HEDEFLERİMİZ

"Eğitimde Mükemmele Yolculuk" sloganıyla 2009 yılında kurulan Nilüfer Anaokulu, kendinden emin bir şekilde güvenle yoluna devam etmektedir. Bu başarısının sırrı ise kurulduğu günde belirlenen hedeflerine ulaşmak amacıyla çalışmasında saklıdır. Hedeflerimiz:

Öğrencilerimize estetik, edebi, matematiksel, bilimsel, teknolojik, sosyal, ekonomik ve fiziksel etkileşimlerin dahil olduğu geniş bir deneyim yelpazesi sunmak.

Öğrencilerin keşfetme arzularını, ilgilerini ve hayal güçlerini canlandıran; tüm yaşamları boyunca tükenmez bir öğrenme isteğine sahip olmalarını destekleyen bir eğitim kurumu olmak,

Kaliteyi hedefleyen, deneyimli, uzman, dinamik ve yeniliklere açık bir kadro ile çalışmak.

Öğrencilerin iletişimsel becerilerinin, yaşamsal yeteneklerinin gelişmesini teşvik etmek.