KODLAMA VE ALGORİTMA

Geleceğin Mühendislerine Okulumuzda Bilgisayar Mühendislerinden Kodlama &Algoritma Eğitimi Verilmektedir.

Neden Anaokullarında Kodlama Eğitimi

• Öğrencilerinizin erken yaşta kodlama eğitimi alması için pek çok önemli neden bulunuyor.
• Kodlama eğitimi Öğrencilerinize matematik, bilim, problem çözme, takım çalışması, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar ve daha pek çok alanda beceri kazandırıyor. Öğrencileriniz her şeyden önce algoritmik ve tasarım odaklı düşünebilmeyi keşfediyor.
• Programlama öğrenmek aslında yeni bir dil öğrenmek gibi. Uzmanlara göre de ne kadar erken yaşta başlanırsa öğrenmesi o kadar kolay oluyor.
• Teknolojiyi takip eden bir kurumundasınız ve tüm eğitim alan öğrencilerimize eğitim sertifikalarımızı sunmaktayız.
• Bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarındaki öngörülen yeni işlerin yüzde 60’ı bilgisayarla ilişkili olacak.
• Kod yazma çiftçilikten hukuka, inşaattan tıbba kadar her endüstride kullanılabiliyor.
• Kodlama aynı zamanda en yeni liberal sanatlardan. Liberal sanatlar insanları hayata hazırlamak ve öğrencilere etraflarındaki dünyayı daha iyi anlamaları konusunda yardım etmek üzere tasarlanıyor. Kodlama ise dijitalleşen hayatta dünyadaki olup biteni anlama adına giderek daha kıymetli hale gelecek bir alan

Algoritma Nedir?

Algoritma bir problemi çözmek için izlenmesi gereken yolun adım adım olacak şekilde açık, düzenli ve sıralı şekilde ifade edilmesidir. Algoritmaların en temel özellikleri bir başlangıç noktasından başlayarak bitiş noktasına doğru adım adım ilerlemesidir. Amacımız öğrencilerimizin algoritmik düşünce yetisine sahip olarak olayları artısı ve eksisi ile kurgulamasıdır

Amacımız

Eğitim alan öğrencilerimizin olayları kurgulayarak kendi algoritmalarını oluşturması olayları sıralaması ve oluşturdukları sıraya eksiksiz uyarak sonuca hatasız ulaşmasını sağlamaktır.

Algoritmik düşünce ile Analatik Düşünce Farklıdır

Algoritmik düşünce ile Analatik Düşünce Farklıdır Analitik düşüncede sonuç odaklı düşünülür, sonucun getirisi ve götürüsüne bakılır. Algoritmik düşünce ise, o sonuca giderken geçilen bütün aşamaların değerlendirilerek daha verimli sonuca ulaşma yöntemidir.